ΜΕΛΕΤΩντας στο ΘΑΛΗ

# thalismeletw

ΜΕΛΕΤΩντας στο ΘΑΛΗ

Η ΜΕΛΕΤΗ στον φροντιστηριακό χώρο έχει ιστορία στο ΘΑΛΗ. Οι μαθητές μας πάντα βρίσκουν τις εγκαταστάσεις μας ιδανικές για ήρεμη και συγκεντρωμένη μελέτη, πλάι σε υπεύθυνους εκπαιδευτικούς που μπορούν να καθοδηγήσουν και να λύσουν απορίες.

Για μας είναι ένα απαραίτητο μέσο προς τον στόχο, καθώς ο μαθητής έχει όλη του την προσοχή στραμμένη στη μελέτη, μακριά από κάθε τι που μπορεί να του την αποσπάσει, π.χ. τηλεόραση, socialmedia, κ.λπ.

 

Καθιερώνουμε ώρες μελέτηςστις οποίες οι μαθητές όλων των τάξεων έχουν τη δυνατότητα να προετοιμαστούν για το σχολείο, αξιοποιώντας περισσότερο αποδοτικά το χρόνο διαβάσματος και ταυτόχρονα, οι μαθητές της Β΄ και Γ΄ Λυκείου κάνουν χρήση της μελέτης για απόλυτη εμβάθυνση στο αντικείμενο της ομάδας προσανατολισμού που έχουν επιλέξει, με απώτερο στόχο την επιτυχία στις Πανελλαδικές Εξετάσεις.

 

Το Academic Coaching & Mentoring αφορά στην παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών και προσφέρεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Μέσω συγκεκριμένων τεχνικών απόδοσης καλλιεργούμε στο μαθητή σημαντικές έννοιες, όπως αυτή τηςσωστής διαχείρισης του χρόνου του, την θεσμοθέτηση στόχων και την οργάνωση μελέτης.

Μοιραστείτε αυτή την σελίδα :