Χειμερινή προετοιμασία

Η χειμερινή προετοιμασία μας ξεκινά αρχές Σεπτεμβρίου και διαρκεί μέχρι τη λήξη των εξετάσεων, δηλαδή το δεύτερο δεκαήμερο του Ιουνίου.

H σωστή προετοιμασία στο Θαλή αλλά και στο σπίτι, θα βοηθήσει στο δύσκολο αγώνα για την επιτυχία σας.

Κάθε μαθήτρια/μαθητής από την πρώτη μέρα της εγγραφής του, αντιλαμβάνεται πως τίποτε δεν έχει αφεθεί στην τύχη.

Γνωρίζει ακριβώς τι θα κάνει και πότε θα το κάνει. Για μας και η παραμικρή λεπτομέρεια στη μαθησιακή διαδικασία έχει τη δική της σημασία.

Επιδίωξή μας είναι να βρισκόμαστε πάντα στην ύλη πιο μπροστά από το σχολείο, πράγμα που απλουστεύει τη διαδικασία του διαβάσματος, με μια απλή επανάληψη.

Τα τμήματα στο Φροντιστήριο είναι ολιγομελή. Αυτό κρίνεται αναγκαίο, ώστε να γίνεται πιο σωστά η διδασκαλία της ύλης και ο καθημερινός έλεγχος της μελέτης.

Με την εγγραφή του ο μαθητής παίρνει και το πρόγραμμα των επίσημων διαγωνισμάτων όλου του σχολικού έτους για να μπορεί να προγραμματίζει το διάβασμά του σωστά και έγκαιρα. Πέραν τούτου γίνεται γραπτή εξέταση μικρότερης χρονικής διάρκειας ή test πολύ συχνά έτσι ώστε και να ασκείται το παιδί στο γραπτό λόγο και να έχει καθαρή εικόνα της πορείας του.

Αποδείξαμε έμπρακτα μέσα στην κρίση του Covid-19 ότι μπορούμε να είμαστε δίπλα στον αγώνα των παιδιών μας, με κάθε τρόπο υπεύθυνα και αποτελεσματικά.

Ο Θαλής και OnLine μαθήματα

Πρόγραμμα σπουδών

Αποτέλεσμα εικόνας για θερινή προετοιμασια β λυκειου Ειδικά τμήματα προετοιμάσιας Γυμνασίου – Λυκείου ,
για την κάλυψη τής ύλης που δεν διδάχτηκε στο
σχολείο αλλά είναι προαπαιτούμενη για τις υπόλοιπες
τάξεις , την κάλυψη κενών και την εισαγωγή στις
κατευθύνσεις Θετικής – Θεωρητικής

Επικοινωνήστε με τη γραμματεία για μια συνάντηση είτε προσωπική είτε διαδκτυακή ώστε να ενημερωθείτε αναλυτικά για το πρόγραμμα σπουδών αλλά και τις παροχές που προσφέρουμε στους μαθητές μας

Μοιραστείτε αυτή την σελίδα :